+ Meny

Bröllopspaket


Bröllopsdagen är en stor dag i ditt liv

En av de största frågorna inför dina brudförberedelser är hur frisyren skall bli. Hos oss får du hjälp med både hår och makeup! Vi hjälper dig att hitta en klädsam bröllopsfrisyr och vi kan dessutom trolla med löshår.

Vi har många års erfarenhet av håruppsättningar och jobbar med många olika tekniker. Hör av dig i god tid! Kanske behöver vi färga, slinga eller köpa in löshår för att kunna skapa just din drömfrisyr.

Konsultation

En konsultation gör man ca 1–2 veckor innan man gifter sig. Vi tittar på val av klänning och slöja/ krona och dina egna idéer och ser vad som blir vackrast. Vi gör inte en hel uppsättning, utan en enklare variant för att känna av volym och form. Är du osäker på vad du vill ha eller passar i så hjälper vi dig gärna!

Bröllopspaket

Lyxpaketet
(ink. konsultation 4–5h) Pris: 5100 kr
Väljer du Lyxpaketet har du hela salongen för dig själv. Vi skapar en mysig stämning med musik och levande ljus. Dina tärnor är givetvis välkomna och ni bjuds på mousserande vin, delikata godbitar att mumsa på och du får hjälp med hela din klädsel, från klänning och makeup till håruppsättning och slöja.

Mellanpaketet
(ink. konsultation ca 3h) Pris: 4100 kr
Du blir bjuden på lättare tilltugg och dryck och makeup ingår till din bröllopsfrisyr. Givetvis får du ta med dig din brudtärna!

Lilla paketet
(ink. konsultation ca 2h) Pris: 2900 kr
Vi skapar din drömfrisyr och bjuder på lättare dryck och tilltugg.